Av. Alfons XIII amb C/Ponent (Pavelló Olímpic) 08912 Badalona
dl a dv de 8:30h a 14h Tardes dj de 16h a 18:30h

AVÍS LEGAL

 

En compliment de l’establert per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, dels serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (LSSICE) informem que aquest lloc web és propietat de la mercantil ENGESTUR, S. A. inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el volum 7548, llibre 6814,  secció 2ª, Foli 62, Fulla 86967, Inscripció 1ª, amb domicili social en Carrer Liszt,36 de 08917 Badalona i Nombre d’identificació fiscal A-58187725.

La titularitat del domini www.olh.cat correspon a ENGESTUR, S. A.

L’ús d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’usuari de la mateixa i implica l’acceptació sense reserves de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en el moment que l’usuari accedeixi a la web. L’accés als continguts d’aquest lloc web estan prohibits a menors.

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei, amb aquest Avís Legal i amb les instruccions i reglaments d’ús, a més d’amb la moral i els bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. En aquest mateix sentit l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol informació continguda en la web amb finalitats il·lícites, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

La pàgina web pot ser visitada lliurement pels usuaris corresponent a aquests la responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la mateixa.

ENGESTUR, S. A. no garanteix la disponibilitat permanent dels continguts de la web quedant exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat per danys i perjudicis causats per la indisponibilidad del servei i es reserva el dret d’actualitzar el contingut de la pàgina web i eliminar-los, així com limitar i impedir l’accés, ja sigui temporalment o de forma definitiva, sense notificació prèvia.

La reproducció, còpia, ja sigui total o parcial, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts i la informació d’aquesta pàgina web ha de comptar amb el consentiment exprés de ENGESTUR, S. A. L’incompliment d’aquesta obligació pot ser considerat una infracció que pot estar castigada per la legislació vigent.

ENGESTUR, S. A. rebutja qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines web no elaborades sota la seva tutela i especialment sobre els continguts dels possibles enllaços publicats a la seva pàgina web.

ENGESTUR, S. A. queda eximida de responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de lesinformacions, de la publicitat i de les opinions facilitades pels usuaris de la pàgina web i no es fa responsable de cap manera dels continguts, informacions o imatges que no depenguin de la pàgina web, ni estiguin gestionats per la mateixa.

Els continguts de la web estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de ENGESTUR, S.A. o de les persones físiques o jurídiques que la formen. L’adquisició de la condició d’usuari no confereix a est cap dret d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts, reservant-se tots aquests drets

ENGESTUR, S. A. La propietat intel·lectual s’entén, a més dels continguts inclosos en www.engestur.cat els seus logotips, dissenys, imatges i codi Font utilitzat per a la programació.

Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que hagin d’efectuar-se en relació amb aquest Avís Legal hauran de realitzar-se per escrit i remeses al domicili de ENGESTUR, S. A. anteriorment indicat.